asd
Çarşamba, Temmuz 24, 2024
AnasayfaEkonomiGelir Belgesiz Maaş Bordrosuz Kredi Veren Bankalar 2021

Gelir Belgesiz Maaş Bordrosuz Kredi Veren Bankalar 2021

2021 gelir belgesiz maaş bordrosuz kredi veren bankalar sayesinde gelir belgesi göstermeden kredi çekebilirsiniz. Genelde bankalar kredi taleplerinde gelir belgesi isteseler de bazı bankalar gelir belgesi olmadan kredi kullanmayı mümkün kılmaktadır.

Odeabank Gelir Belgesiz Kredi

Odeabank gelir belgesiz kredi veren bankalar listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Kefilsiz ve gelir belgesiz olarak kredi sunan banka sayesinde nakit paraya ihtiyacı olanların ihtiyaçları karşılanıyor. Bireysel krediler arasında seçim yaparak yüzde 1,89’dan başlayan faiz oranları ile kredi çekmek mümkün olmaktadır. Ancak faiz oranları kredi notunuza göre farklılık göstermektedir. Belirli limitler dahilinde gelir belgesiz şekilde kredi çekmek mümkün olmaktadır. Bunun için kredi notunun yüksek olması, daha önce bankalara olan borç yüzünden kara listeye düşülmemiş olması gerekiyor. İnternet üzerinden gelir belgesiz kredi başvurusu yapmak mümkün olsa da Odeabank şubeleri üzerinden de hızlı bir şekilde kredi işlemlerinizi yapabilirsiniz. Nakit Hazır Kredi Başvurusu olarak da bilinen kredi için 36 aya varan vade süreleri de sunuluyor. Kredi çekerken banka 53 TL kredi tahsis ücreti almaktadır. Buna göre 10 bin TL’lik kredi çekilmesi durumunda 36 ay vade istenirse bankaya aylık 409 TL ödemesi yapılacaktır. Gelir belgesi istenmeyen banka 30 bin liraya kadar kredi verebilmektedir.

Devlet destekli ev kredisi nasıl alınır? Bilgilerine de bakabilirsiniz.

Türkiye Ekonomi Bankası Gelir Belgesiz Kredi

Türkiye Ekonomi Bankası TEB gelir belgesiz kredi nakit para ihtiyaçlarını çabuk çözüme kavuşturuyor. Kredinin onay alma sürecinde ise diğer bankalarda olduğu gibi kredi başvurusu yapanın önceki işlemleri önem taşıyor. Buna göre kredi başvurusu yapanın daha önceden kara listeye girmemesi, kredi kartı kullanıyorsa kredi kartı aylık ödemelerini düzenli olarak yapması ve kredi notunun da yüksek olması gerekiyor. Kefil gerektirmeden alınacak kredi için şubeler kullanılacağı gibi internet şubesi üzerinden başvuru yapmak da mümkün oluyor. Krediyi kullandırmak için ise yüzde 1,25 oranından başlayan faizler geçerli oluyor. 36 aya kadar varan vade süreleri ile kullanılacak olan kredi için 10 bin TL üzerinden örnek bir hesaplama yapılırsa faiz oranı yüzde 1,25 olarak kabul edildiğinde aylık ödenecek taksit tutarları 357 TL oluyor.

Enpara Gelir Belgesiz Kredi

Enpara gelir belgesiz kredi ihtiyaç sahiplerinin hızlı bir şekilde kredi almalarını mümkün kılıyor. Bunun için öncelikle Enpara üyesi olması gerekiyor. Bilindiği gibi Enpara’nın fiziksel olarak şubesi olmadığından Enpara başvuruları tamamen dijital mecralar üzerinden yapılıyor. Enpara müşterisi olduktan sonra mobil uygulama ya da internet şubesi üzerinden yapılacak olan kredi başvurularında 60 bin TL’ye kadar kredi alınabiliyor. Ancak bu noktada dikkat edilmesi gereken nokta kredi notunun yüksek olmasıdır. Kredi notunun düşük olması halinde not dahilinde limit belirlenmekte ve bu limit oranınca kredi çekmek mümkün olmaktadır. Yapılan başvurular için gerekli olan bilgilerin tamamlanması sonucunda kısa sürede başvuru sonuçlanmaktadır. Hesaba yatırılan tutar ise QNB Finansbank ATM’lerinden ya da şubelerinden çekilebilmektedir.

ING Bank Gelir Belgesiz Kredi

ING Bank gelir belgesiz kredi avantajları ile birlikte gelir belgesiz kredi veren bankalar arasında öne çıkıyor. 36 ay vade süresi ve 50 bin liraya kadar kredi limitleri dahilinde gelir belgesi ya da kefil gerekmeden başvuru yapabilirsiniz. Bunun için ING Bank mobil şubesi ya da internet şubesini kullanmanız gerekiyor. Aylık faiz oranının yüzde 1,49 olduğu bankanın kredi başvurularını olumlu yanıtlaması için başvuru yapan kişinin kredi notu temel alınıyor. Kredi notunun yüksek olması halinde kısa süreler içerisinde gelir belgesiz kredi başvurusu sonuçlanacaktır.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN POPÜLER

SON YORUMLAR

zoritoler imol on Dijital Pazarlama Nedir?